IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating

Options
Options
Personal Statement
neamtu_victor doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
neamtu_victor
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Other Information
Trading since: No Information
Statistics
Profile Views: 427*
Last Seen: 14th August 2008 - 10:59 PM
Local Time: Sep 8 2008, 06:24 AM
30 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

neamtu_victor

Members

Topics
Comments
Friends
My Content
27 Sep 2007
Salut,

Cum pot sa aflu care-s EA-urile de top din sectiunea Elite a forex-tsd si cum merg? Mi-as face un cont pt o luna numa sa ma uit o data dar nu se poate
plati cu paypal la noi in RO. Are cineva cont acolo? Daca da poate sa posteze aici o lista cu EA-urile castigatoare?

P.S Chiar si daca numai numele lor, oricum le gasesc acolo pe toate free 01.gif. Banuiesc ca 20Pips,Dolly,StepMaScalper (sau asa ceva), Nina,Isaka se afla in top 01.gif
P.S Daca nu, cum pot face sa platesc sa-mi fac un cont Elite acolo?

Multumesc, Victor
27 Sep 2007
Salut,

Sunt relativ nou pe forumul acesta si cautam un topic sau ceva related la topicul asta, ZigZag, nu am gasit si m-am gandit sa deschid eu unul. Voiam doar sa aflu parearea romanilor despre astfel de indicatoare, o sa si atasez aici cateva ca sa nu vorbim numa asa in gol.
OK acuma la subiect.

Ce parere aveti despre astfel de indicatoare?
Se pot folosi in tradingul de zi cu zi?
Ce potential au astfel de indicatoare din punctul vostru de vedere?
Sisteme functionale bazate pe zigzaguri.
Exista Zigzaguri care nu se redeseneaza? (EU nu stiu decat de o incercare de a mea de zigzag care iti arata o miscare de peste x% intr-o directie)

Ca sa nu imi dau replay la mesajul asta o sa pun aici parerea mea personala despre ele si sper ca si altii sa se exprime. 01.gif

Eu cred ca sunt bune dar pana la un moment dat. Datorita faptului ca majoritatea se redeseneaza e nevoie de un filtru sau ceva non-repainting care sa strecoare semnalele aruncate de zigzag si sa lase pe masa cat mai multe din cele bune si mai putine din alea rele. (cele bune sa se adune cele rele sa se spele). Ma chinui de o vreme cu o suita de zigzaguri la nishte EA-uri dar am observat un fenomen ciudat. Ultimul EA-cu zigzaguri la care am lucrat implementeaza strategia de aici: http://www.forex-tsd.com/suggestions-tradi...uncing-pip.html. Fenomenul ciudat e ca oricat am incercat sa filtrez semnalele de la zigzag EA-ul nu aduce profit decat pe 2007. In 2006 e varza.
Oricum am auzit de strategii mai conservative care nu te arunca intr-o pozitie deschisa odata cu semnalul de la zigzaguri ci te lasa sa astepti un retracement, ori sa stai pana la un nivel de pivot, sau ceva in genul asta. Asa ceva inca nu am experimentat dar mi se pare buna idea deoarece nu tranzactionezi in directia opusa trendului. (the trend is your friend)
Legat de potentialul zigzagurilor cred ca e cel mai mare pe care il poti scoate dintr-un indicator deoarece prinde topuri si bottomuri. In teorie daca ai alege doar semnalele bune ai tranzactiona perfect dupa pret cool.gif .

Astept parerile voastre. Victor
Attached File(s)
Attached File  DT_ZZ.mq4 ( 3.59K ) Number of downloads: 62
Attached File  DT_ZigZag_Lauer.mq4 ( 2.84K ) Number of downloads: 54
Attached File  NonLagZigZag_v2.mq4 ( 5.72K ) Number of downloads: 59
Attached File  ZigZag.mq4 ( 6.28K ) Number of downloads: 60
Attached File  ZigZag_Pointer.mq4 ( 4.22K ) Number of downloads: 57

Last Visitors

16 Aug 2008 - 0:22

4 Aug 2008 - 18:24

10 Jul 2008 - 18:11

23 Feb 2008 - 23:51

15 Feb 2008 - 9:39

Comments
Other users have left no comments for neamtu_victor.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th September 2008 - 05:24 AM

Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Partners: Anunturi imobiliare video | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale