Ce avem si ce am avut, Analiza comparativa a rezultatelor pentru a evita in viitor greselile |
![]() ![]() |
Ce avem si ce am avut, Analiza comparativa a rezultatelor pentru a evita in viitor greselile |
Jun 27 2008, 03:14 PM
|
|
![]() Group: Forex Posts: 374 Joined: 22-December 07 From: Chisinau Member No.: 1,926 Trading since: 2002 |
CAD/USD
*** ***![]() Ce pot sa zic? am fost puţin grăbit cu aşteptările de SELL(se poate vedea din prima poza) a mai făcut un val in sus, era si logic cred, dar pana la urma analiza a fost relativ nu rea Concluzie ceva grăbit am fost la început si ca sa fiu si corect cam prea încet cobora in jos ce nu me-a placut, dar totusi am închis sellurile la 1.0054 -------------------- Aceste recomandări sunt doar viziunea mea asupra pieţei si nu este indemn spre anumite acţiuni. Va rog mult!!!! Riscurile le asumaţi singuri
Daca va interesează FOREX-ul in calitate de investitor adresaţi-va iordaki@gmail.com |
|
|
|
Jul 1 2008, 07:00 PM
|
|
![]() Group: Forex Posts: 374 Joined: 22-December 07 From: Chisinau Member No.: 1,926 Trading since: 2002 |
La canadian s-au afirmat presupunerile mele de buy
Concluzie: Chiar e bine...am ieşit înainte de termin, pentru ca astept o corecţie mai adânca ***![]() -------------------- Aceste recomandări sunt doar viziunea mea asupra pieţei si nu este indemn spre anumite acţiuni. Va rog mult!!!! Riscurile le asumaţi singuri
Daca va interesează FOREX-ul in calitate de investitor adresaţi-va iordaki@gmail.com |
|
|
|
Aug 21 2008, 08:40 PM
|
|
-------------------- Aceste recomandări sunt doar viziunea mea asupra pieţei si nu este indemn spre anumite acţiuni. Va rog mult!!!! Riscurile le asumaţi singuri
|
|
|
| Ad Bot |
|
![]() Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
Similar Topics
| Topic Title | Replies | Topic Starter | Views | Last Action | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
4 | Stefan | 1,049 | 22nd August 2008 - 09:32 AM Last post by: Stefan |
|||
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th January 2009 - 05:18 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.