IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Digg this topic · Save to del.icio.us · Slashdot It · Post to Technorati · Post to Furl · Submit to Reddit · Share on Facebook · Fark It · Googlize This Post · Add to ma.gnolia · Tag to Wink · Add to MyWeb · Add to Netscape
Reply to this topicStart new topic
Stirea zilei, Poate simplifica mult activitatea
arcond
post Jun 23 2008, 02:23 PM
Post #1

Group: Members
Member No.: 2,362

As dori foarte mult sa gasesc in acest topic cea mai importanta stire de pe pietele financiare internationale si care poate influienta in cea mai mare masura evolutia valutelor .
Voi inregistra aceasta pagina la " Favorites " si voi incerca sa valorific cat mai bine estimarea evolutiei unei valute sau perechi .
Chiar si fara a lucra intr-o zi , la sfarsit pot face analiza a ceea ce s-a intamplat in piata cu ceea ce se prevedea la inceputul zilei de trading .
Multumesc anticipat celor care au experienta in analizarea stirilor si vor fi amabili sa posteze .
Bafta mare tuturor !
Go to the top of the page

+Quote Post
arcond
post Jun 30 2008, 08:15 AM
Post #2

http://www.iforex.com/scripts/fxdata/calen...p;lang=Romanian

puteti vedea si :

http://www.coltfx.com/market-news-and-reviews-en/

This post has been edited by arcond: Jun 30 2008, 08:48 AM

+Quote Post
arcond
post Jul 2 2008, 07:15 PM
Post #3

Maine :
14.45 Decizia Ratei Dobanzii pentru EUR
15.30 Non Fram Payrolls + Declaratia Guvernatorului Bancii Europene Centrale .

+Quote Post
Stefan
post Jul 2 2008, 09:28 PM
Post #4

Forum Manager

Group: Root Admin
From: Bucharest
Member No.: 1

Arcond, acum depinde si ce valute urmaresti. Tu ai spus numai pentu EUR si USD, dar tot maine sunt stiri importante si pentru AUD (Trade Balance la 4:30) si GBP (Services PMI la 11:30)... Vezi calendarul de pe prima pagina a forumului.

--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

+Quote Post
arcond
post Jul 3 2008, 09:03 AM
Post #5

CITAT(Stefan @ Jul 2 2008, 10:28 PM) *
Arcond, acum depinde si ce valute urmaresti. Tu ai spus numai pentu EUR si USD, dar tot maine sunt stiri importante si pentru AUD (Trade Balance la 4:30) si GBP (Services PMI la 11:30)... Vezi calendarul de pe prima pagina a forumului.

Zilnic sunt peste 10 stiri , dar nu toate produc modificari semnificative in piata .
Eu ziceam aici sa le semnalam pe cele care se anunta a fi de importanta majora .
De regula e o singura stire cu totul deosebita , sau un numar redus din intreaga lista .

+Quote Post
Ad Bot

Ads

Quote Post

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th January 2009 - 02:42 AM

Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Partners: Descopera lumea | Anunturi imobiliare video | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale