Stirea zilei, Poate simplifica mult activitatea |
![]() ![]() |
Stirea zilei, Poate simplifica mult activitatea |
Jun 23 2008, 02:23 PM
|
|
|
Group: Members Posts: 6 Joined: 6-June 08 Member No.: 2,362 |
As dori foarte mult sa gasesc in acest topic cea mai importanta stire de pe pietele financiare internationale si care poate influienta in cea mai mare masura evolutia valutelor .
Voi inregistra aceasta pagina la " Favorites " si voi incerca sa valorific cat mai bine estimarea evolutiei unei valute sau perechi . Chiar si fara a lucra intr-o zi , la sfarsit pot face analiza a ceea ce s-a intamplat in piata cu ceea ce se prevedea la inceputul zilei de trading . Multumesc anticipat celor care au experienta in analizarea stirilor si vor fi amabili sa posteze . Bafta mare tuturor ! |
|
|
|
Jun 30 2008, 08:15 AM
|
|
|
http://www.iforex.com/scripts/fxdata/calen...p;lang=Romanian
puteti vedea si : http://www.coltfx.com/market-news-and-reviews-en/ This post has been edited by arcond: Jun 30 2008, 08:48 AM |
|
|
|
Jul 2 2008, 07:15 PM
|
|
|
Maine :
14.45 Decizia Ratei Dobanzii pentru EUR 15.30 Non Fram Payrolls + Declaratia Guvernatorului Bancii Europene Centrale . |
|
|
|
Jul 2 2008, 09:28 PM
|
|
![]() Forum Manager Group: Root Admin Posts: 877 Joined: 1-May 05 From: Bucharest Member No.: 1 |
Arcond, acum depinde si ce valute urmaresti. Tu ai spus numai pentu EUR si USD, dar tot maine sunt stiri importante si pentru AUD (Trade Balance la 4:30) si GBP (Services PMI la 11:30)... Vezi calendarul de pe prima pagina a forumului.
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
Jul 3 2008, 09:03 AM
|
|
|
Arcond, acum depinde si ce valute urmaresti. Tu ai spus numai pentu EUR si USD, dar tot maine sunt stiri importante si pentru AUD (Trade Balance la 4:30) si GBP (Services PMI la 11:30)... Vezi calendarul de pe prima pagina a forumului. Zilnic sunt peste 10 stiri , dar nu toate produc modificari semnificative in piata . Eu ziceam aici sa le semnalam pe cele care se anunta a fi de importanta majora . De regula e o singura stire cu totul deosebita , sau un numar redus din intreaga lista . |
|
|
|
| Ad Bot |
|
![]() Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th January 2009 - 02:42 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.