Pareri despre Alpari UK sau GFT! |
![]() ![]() |
Pareri despre Alpari UK sau GFT! |
Jun 9 2008, 07:25 AM
|
|
![]() Group: Members Posts: 119 Joined: 9-February 07 From: Oituz Member No.: 1,363 |
Sal lume!
Se pare ca ultimul meu topic despre GCI a nascut discutii aprinse! E bine ,da nu uitati ca eu am inghitit galusca! Noi sa fim sanatosi si ...."Luke! Shfortza fie cu tine!" Gata! GCI e istorie! Sa nu pierdem timpul! Deci care vreti sa "aruncati cu" parerea despre Alpari UK si GFT La Alpari treaba e simpla .Platforma MT. Ma descurc super bine cu ea La GFT am instalat DealBook360 -cont demo. Mi se pare foarte interesanta ca platforma! Imi trimit de vreo 2 zile mailuri cu hinturi despre platforma. Unul dintre ele se refera la SL garantat! Ca sa ai asa ceva platesti comision in plus pe real! Macar astia te avertizeaza! Astept comentarii! Bafta la pipsi! -------------------- Traieste clipa! Viatza e scurta!
|
|
|
|
Jun 9 2008, 12:58 PM
|
|
![]() Group: Forex Posts: 374 Joined: 22-December 07 From: Chisinau Member No.: 1,926 Trading since: 2002 |
Sal lume! Se pare ca ultimul meu topic despre GCI a nascut discutii aprinse! E bine ,da nu uitati ca eu am inghitit galusca! Noi sa fim sanatosi si ...."Luke! Shfortza fie cu tine!" Gata! GCI e istorie! Sa nu pierdem timpul! Deci care vreti sa "aruncati cu" parerea despre Alpari UK si GFT La Alpari treaba e simpla .Platforma MT. Ma descurc super bine cu ea La GFT am instalat DealBook360 -cont demo. Mi se pare foarte interesanta ca platforma! Imi trimit de vreo 2 zile mailuri cu hinturi despre platforma. Unul dintre ele se refera la SL garantat! Ca sa ai asa ceva platesti comision in plus pe real! Macar astia te avertizeaza! Astept comentarii! Bafta la pipsi! Alpari ii cunosc din 2003 când eram la început de cale (adevărul ca era Alpari Russia), ce sa zic relativ sunt buni....seriosi si destul de vechi.... Ce tine de slipage si îngheţarea de platforma la ştiri ...mai practicau cândva asa ceva, acum nu mai stiu exact. GFT sunt tari, mult mai mari ca Alpari, dar decât testat demo nu am experienţa cu ei......Demo s-a arătat nu rau, dar mi s-a părut mai putin comodă decât MT. -------------------- Aceste recomandări sunt doar viziunea mea asupra pieţei si nu este indemn spre anumite acţiuni. Va rog mult!!!! Riscurile le asumaţi singuri
Daca va interesează FOREX-ul in calitate de investitor adresaţi-va iordaki@gmail.com |
|
|
|
Jun 9 2008, 01:30 PM
|
|
|
Group: Members Posts: 163 Joined: 25-October 06 Member No.: 1,278 |
olciter, daca vrei sa bagi peste 2K euro eu iti recomand Hotspot fx. Cauta pe net cum sta treaba cu ECN si alegi tu...
www.hotspotfx.com sau Interactive Brokers ps: cand deschizi cont la hotspot in contract spune ca, Hotspotfx, e contra parte la toate tranzactiile tale, e adevarat? are cineva mai multe informatii? Chestia asta nu e numai la hotspot ci si la alti brokeri care se numesc ECN sau MM, cica NFA le-a impus acestor brokeri sa spuna chestia asta cu "contra-parte". -------------------- just a bunch of losers
|
|
|
|
Jun 9 2008, 02:04 PM
|
|
![]() Group: Members Posts: 119 Joined: 9-February 07 From: Oituz Member No.: 1,363 |
In privinta comoditatii Mt-ului iti dau dreptate. Este adevarat ca platforma GFT-ului este ceva mai dificil de utilizat.
-------------------- Traieste clipa! Viatza e scurta!
|
|
|
|
Jun 9 2008, 02:11 PM
|
|
![]() Group: Forex Posts: 407 Joined: 3-October 07 From: cluj-napoca Member No.: 1,689 |
tu la ce broker esti iordaki?
-------------------- give me an entry point and I might rule the world :)
|
|
|
|
Jun 9 2008, 02:46 PM
|
|
![]() Group: Members Posts: 85 Joined: 29-January 08 From: Romania Member No.: 2,039 Trading since: 2007 |
HotspotFX are doar 7 milioane $ in Net Capital, dupa ultima raportare a CFTC
Interactive Brokers cred ca sunt printre cei mai mari si renumiti, suma minima e 10k $ daca imi aduc bine aminte. la ei cred ca imi voi deschide si eu dupa cateva luni pe real. This post has been edited by gubyiq: Jun 9 2008, 02:48 PM -------------------- The worst thing I can be is the same as everybody else. I hate that.
|
|
|
|
| Ad Bot |
|
![]() Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
Similar Topics
| Topic Title | Replies | Topic Starter | Views | Last Action | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
10 | Daedalus | 288 | Yesterday, 07:38 AM Last post by: tradelover |
|||
![]() |
|
6 | Daedalus | 331 | 5th January 2009 - 11:26 AM Last post by: Daedalus |
||
![]() |
1 | amiralul | 157 | 28th December 2008 - 01:49 PM Last post by: oltciter |
|||
![]() |
22 | sergiub | 3,683 | 26th October 2008 - 05:27 PM Last post by: sergiub |
|||
![]() |
|
28 | damnrock | 2,576 | 18th October 2008 - 07:43 AM Last post by: tradelover |
||
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th January 2009 - 12:54 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.