indicator colorat in colt |
![]() ![]() |
indicator colorat in colt |
Jun 6 2008, 10:29 AM
|
|
|
Group: Members Posts: 11 Joined: 9-November 07 Member No.: 1,791 |
Stiu ca am avut un indicator mic si simpatic undeva in coltul ecranului pe toate TP si principali indicatori RSI, CCI , etc . (arata ca un dreptunghi format din mai multe mici patratele colorate) care indicau verde cand crestea si rosu cand scadea , parca galben cand era nesigur .
Stiti cumva despre cum se numeste? Apreciez orice link . Va multumesc . adi |
|
|
|
Jun 6 2008, 11:15 AM
|
|
|
Group: Members Posts: 256 Joined: 11-March 06 From: Bucuresti Member No.: 768 Trading since: 2005 |
Stiu ca am avut un indicator mic si simpatic undeva in coltul ecranului pe toate TP si principali indicatori RSI, CCI , etc . (arata ca un dreptunghi format din mai multe mici patratele colorate) care indicau verde cand crestea si rosu cand scadea , parca galben cand era nesigur . Stiti cumva despre cum se numeste? Apreciez orice link . Va multumesc . adi Nu stiu exact despre ce vorbesti dar posibil sa te ajute asta: http://forum.vamist.com/Trend-Reversal-Con...=3171#entry3171 sau poate fi vorba despre GMACD_Signals sau DIGISTOC maybe. Incearca variantele astea. Te rog sa postezi un "feedback". Numai bine This post has been edited by Alexian: Jun 6 2008, 11:18 AM |
|
|
|
Jun 9 2008, 08:17 AM
|
|
|
Group: Members Posts: 11 Joined: 9-November 07 Member No.: 1,791 |
Da , exact ce cautam , merci mult !
Am gasit vesriunea 6 aici, se pare ca e imbunatatita, http://www.forex-tsd.com/tools-utilities/6...ion-helper.html Dar ... Mai exista unul asemanator doar ca mult mai complex. --------MACD CCI RSI etc................. MN x x x W1 x x x D1 x x x H4 x x x H1 x x x M30 x x x M15 x x x M5 x x x M1 x x x Care contine vreo 12 indicatori, la fel verde cand indicatorul considera ca pretul va creste, iar rosu cand va scade, galben parca cand e nesigur, stii ceva de acest indicator???? Multumesc, Adi This post has been edited by 4di: Jun 9 2008, 08:20 AM |
|
|
|
Jun 9 2008, 02:16 PM
|
|
|
Group: Forex Posts: 113 Joined: 5-November 07 Member No.: 1,776 |
Da , exact ce cautam , merci mult ! Am gasit vesriunea 6 aici, se pare ca e imbunatatita, http://www.forex-tsd.com/tools-utilities/6...ion-helper.html Dar ... Mai exista unul asemanator doar ca mult mai complex. --------MACD CCI RSI etc................. MN x x x W1 x x x D1 x x x H4 x x x H1 x x x M30 x x x M15 x x x M5 x x x M1 x x x Care contine vreo 12 indicatori, la fel verde cand indicatorul considera ca pretul va creste, iar rosu cand va scade, galben parca cand e nesigur, stii ceva de acest indicator???? Multumesc, Adi indicatorul e signal bars. sincer mie nu mi a placut si am renuntat la el. dar daca esti la inceput e ok. |
|
|
|
| Ad Bot |
|
![]() Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
Similar Topics
| Topic Title | Replies | Topic Starter | Views | Last Action | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
4 | Scrat | 596 | 8th October 2008 - 08:15 PM Last post by: Scrat |
|||
![]() |
2 | oltciter | 704 | 30th July 2008 - 09:48 AM Last post by: oltciter |
|||
![]() |
0 | Stefan | 619 | 19th May 2008 - 11:03 AM Last post by: Stefan |
|||
![]() |
8 | forexman | 2,846 | 4th June 2007 - 11:23 AM Last post by: mfx |
|||
![]() |
2 | FlyHIGH | 1,514 | 31st August 2006 - 08:46 PM Last post by: vladv |
|||
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th January 2009 - 04:28 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.