IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Digg this topic · Save to del.icio.us · Slashdot It · Post to Technorati · Post to Furl · Submit to Reddit · Share on Facebook · Fark It · Googlize This Post · Add to ma.gnolia · Tag to Wink · Add to MyWeb · Add to Netscape
Reply to this topicStart new topic
Barclays stockbrokers
Arbit_rage
post May 17 2008, 12:43 PM
Post #1

Group: Members
Member No.: 1,827
Trading since: 2006

Sal!
Dupa multe incercari cu diversi brokeri si pseudo-brokeri am incercat serviciile oferite de Barclays si vreau sa spun ca sunt foarte multumit . Spun asta pentru ca sunt impecabili la capitolul executie si sunt foarte promti cand vine vorba de nelamuriri, probleme tehnice, retrageri, so on.Eu am tranzactionat CFD-uri cu ei si astept cu nerabdare sa scoata si platforma BARX pentru forex. Sunt tari atat la news streaming level II(desi asta nu m-a interesat prea mult pentru ca folosesc Reuters Quotecenter) cat si la partea de grafice. Pentru cei care vor sa se orienteze catre zona pro a trading-ului ii recomand cu caldura.
Detalii gasiti pe site-ul : Barclays Stockbrokers
Go to the top of the page

+Quote Post
iordaki
post May 27 2008, 05:58 PM
Post #2

Group: Forex
From: Chisinau
Member No.: 1,926
Trading since: 2002

CITAT(Arbit_rage @ May 17 2008, 01:43 PM) *
Sal!
Dupa multe incercari cu diversi brokeri si pseudo-brokeri am incercat serviciile oferite de Barclays si vreau sa spun ca sunt foarte multumit . Spun asta pentru ca sunt impecabili la capitolul executie si sunt foarte promti cand vine vorba de nelamuriri, probleme tehnice, retrageri, so on.Eu am tranzactionat CFD-uri cu ei si astept cu nerabdare sa scoata si platforma BARX pentru forex. Sunt tari atat la news streaming level II(desi asta nu m-a interesat prea mult pentru ca folosesc Reuters Quotecenter) cat si la partea de grafice. Pentru cei care vor sa se orienteze catre zona pro a trading-ului ii recomand cu caldura.
Detalii gasiti pe site-ul : Barclays Stockbrokers

Da Barclays ca companie sunt tari, as spune foarte tari
Am la ei cont business, si am lucrat cu un broker (FXCM) care nu stiu exact ce legatura are cu Barclays, dar am scos banii printr-un cec Barclays (repede si fara probleme)
întrebarea rămâne cu platforma pentru analize si comisioane 01.gif

This post has been edited by iordaki: May 27 2008, 06:00 PM

--------------------
Aceste recomandări sunt doar viziunea mea asupra pieţei si nu este indemn spre anumite acţiuni. Va rog mult!!!! Riscurile le asumaţi singuri

Daca va interesează FOREX-ul in calitate de investitor adresaţi-va iordaki@gmail.com

+Quote Post
Ad Bot

Ads

Quote Post

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

Topic Title Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts  
0 HrForex 487 4th March 2008 - 07:43 PM
Last post by: HrForex

RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th January 2009 - 05:01 AM

Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Partners: Descopera lumea | Anunturi imobiliare video | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale