IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Digg this topic · Save to del.icio.us · Slashdot It · Post to Technorati · Post to Furl · Submit to Reddit · Share on Facebook · Fark It · Googlize This Post · Add to ma.gnolia · Tag to Wink · Add to MyWeb · Add to Netscape
Reply to this topicStart new topic
Grafice si cotatii live
Stefan
post May 13 2008, 11:44 PM
Post #1

Forum Manager

Group: Root Admin
From: Bucharest
Member No.: 1

Pe prima pagina am pus cotatii live si grafice pentru o gramada de perechi. De data asta providerul este Dukascopy. Si partea frumoasa cu graficele este ca puteti avea P&F pentru orice pereche vrea sufletelul vostru (inclusiv aur, argint si alte commodities)

Ramane de vazut cat de "real time" sunt...

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
ener
post May 14 2008, 08:41 AM
Post #2

Group: Forex
From: bucharest
Member No.: 762

bv, deja arata mai bine prima pagina, poate dezvolti un script care sa afiseze stirile pt fiecare zi nu pt toata saptamana, cam ca la ff

--------------------
putting on a winning trade requires absolutely no skill

Stage Two Trader - Conscious Incompetence

+Quote Post
Stefan
post May 14 2008, 09:12 AM
Post #3

Forum Manager

Din pacate am vazut ca o data la nu stiu cate afisari, se deschide un popup cu site-ul Dukascopy si nu-mi place chestia asta. O sa le scriu sa vad daca sunt de acord sa scoata chestia asta... dar ma indoiesc.

--------------------

+Quote Post
kerosen
post May 14 2008, 10:16 AM
Post #4

From: cluj-napoca
Member No.: 1,689

daca urasc ceva mai mult si mai mult la dukaskopy este faptul ca imi baga pop up-uri
cea mai mare greseala cu ei 02.gif

+Quote Post
tradelover
post May 15 2008, 04:59 AM
Post #5

From: ChiangMai Thailand
Member No.: 1,272

QUOTE(ener @ May 14 2008, 01:41 PM) *
poate dezvolti un script care sa afiseze stirile pt fiecare zi nu pt toata saptamana, cam ca la ff

daca dai click pe capul de tabel poti alege perechea pe care vrei stirile si perioada pe care le vrei. De exemplu alegi doar perechile USDJPY, EURJPY, EURUSD, 15 si 16 Mai 2008.

si el it va arăta stirile doar pe perioada in cauza si pe perechile in cauza. pentru alegerea datei, faci click si drag pe calendarul care apare, pt perechi pui checkboxuri

nerecomandat!

de ce??

pentru ca stirile se influenteaza una pe alta, si perechile la fel. Cand vine NFP, care e stire doar pe USD, teoretic, ar trebui sa nu sara GBPJPY, sau EURGBP, dar ele sar, pentru ca dolarul sare ca nebunu, asta fiind stirea cea mai "tare" pe dolar, dar chiar si asa, presupunand ca joci doar EURUSD, tot ar trebui sa te uiti si la stirile din zilele urmatoare: daca dupa anuntarea NFP dolarul creste (dă doamne!), tu intri short pe EURUSD (care normal, veyi ca scade si scade si scade) fara sa te uiti la stirile de maine, si maine apare Tricket pe sticla si zice "stati usurel, ca euro e in curte la noi", ori apare Bernanke si trage niste brasoave de ale lui, numa' bune sa ii prinda in offsaid pe toti cei care au intrat short... si BOOMMM! in 10 secunde euro e la loc la valoarea de dinainte de NFP de ieri... grrr ce le-am incurcat, dar ai prins ideea.. nu e bine sa te uiti doar la stirile zilei, cu exceptia cazului in care joci numa intraday...

later edit: trebuie sa dai click pe "Data Range" sau respectiv "Filter Results", ca altfel, restul capului de tabel te duce la mama dracu' pe web de aiurea.... hihi

This post has been edited by tradelover: May 15 2008, 05:11 AM

--------------------
There are no shortcuts in forex. You didn't learn to walk without first learning how to crawl.

+Quote Post
kerosen
post May 15 2008, 08:06 AM
Post #6

From: cluj-napoca
Member No.: 1,689

se mai poate lua direct de la forexfactory scriptul http://www.forexfactory.com/excal.php

+Quote Post
Stefan
post May 15 2008, 09:47 AM
Post #7

Forum Manager

Cu popup-ul nu mi-au raspuns (si nici nu cred ca o vor face)

Calendarul vreau sa fie pe toata sapt pentru ca si eu ma uit la ce s-a intamplat anterior si ma ajuta. Problemele de usability sunt datorate faptului ca (virgula) calendarul este intr-un iframe si practic este o alta pagina incarcata inline in pagina de pe vamist (de aia nu se poate face capul de tabel sa ramana fix la scroll). As putea eventual sa fac inaltimea mai mare dar nu stiu cat de mult ar ajuta.

Scriptul de la FF e slab. Nu este cel folosit de ei pe site pentru ca asta pe care poti sa-l iei nu are explicatiile pentru stiri si are doar ziua curenta.

In rest ce parere aveti? E atat de stresant popup-ul ala incat sa nu merite sa tin graficele si cotatiile? Mie mi-a mai aparut decat de vreo 2 ori de cand am pus scripturile si pana acum (am pop-up blockerul dezactivat pt vamist). Voua va apare mai des?

--------------------

+Quote Post
Stefan
post Jun 17 2008, 01:31 PM
Post #8

Forum Manager

Gata, m-am saturat. Am pop-up blocker-ul dezactivat pentru vamist.com si astazi mi-a aparut de PATRU ori (pana acum) site-ul de la dukascopy. Va ramane doar calendarul pe prima pagina. Imi cer scuze daca era cineva care folosea acele informatii.

--------------------

+Quote Post
Ad Bot

Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are browsing this forum (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

Topic Title Replies Topic Starter Views Last Action
No new  
50 black ice 5,681 27th August 2008 - 06:56 PM
Last post by: MarcoTrader2007
No New Posts  
1 Apache 475 29th May 2008 - 04:06 PM
Last post by: efadrian
No new  
5 
26 andrei_lint 2,982 11th May 2008 - 01:01 PM
Last post by: andrei_lint
No New Posts  
8 Cristian Bala 2,296 16th January 2008 - 06:38 PM
Last post by: ady1990
No New Posts  
0 RSS Bot 559 13th September 2007 - 09:52 PM
Last post by: RSS Bot

RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th September 2008 - 05:37 AM

Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Partners: Anunturi imobiliare video | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale