Graficul linie suprapus peste graficul chandelstick |
![]() ![]() |
Graficul linie suprapus peste graficul chandelstick |
May 7 2008, 02:22 AM
|
|
![]() Group: Members Posts: 119 Joined: 9-February 07 From: Oituz Member No.: 1,363 |
Suprapunerea graficului de tip linie (close) peste graficul de tip chandelstick este foarte usor de realizat pentru utilizatorii platformei MT4. Totul este sa atasati graficului de tip chandelstick un Moving average (MA) cu urmatorii parametri: Period = 1 Shift = 0 MA Method = Simple Apply to = Close Culoarea si grosimea liniei ramane la alegerea voastra. Atasarea graficului de tip linie peste cel de tip chandelstick ajuta mult la vizualizarea si trasarea liniilor de trend, a suportilor si rezistentelor , si cel mai important a divergentelor. Sper ca aceasta idee sa va fie de folos! Bafta la pipsi! This post has been edited by oltciter: May 7 2008, 02:25 AM -------------------- Traieste clipa! Viatza e scurta!
|
|
|
|
May 23 2008, 08:36 PM
|
|
|
Group: Members Posts: 7 Joined: 16-December 07 Member No.: 1,911 |
Suprapunerea graficului de tip linie (close) peste graficul de tip chandelstick este foarte usor de realizat pentru utilizatorii platformei MT4. Totul este sa atasati graficului de tip chandelstick un Moving average (MA) cu urmatorii parametri: Period = 1 Shift = 0 MA Method = Simple Apply to = Close Culoarea si grosimea liniei ramane la alegerea voastra. Atasarea graficului de tip linie peste cel de tip chandelstick ajuta mult la vizualizarea si trasarea liniilor de trend, a suportilor si rezistentelor , si cel mai important a divergentelor. Sper ca aceasta idee sa va fie de folos! Bafta la pipsi! In acest mod se poate dezvolta metoda de tranzactionare P&V (peaks & valleys) |
|
|
|
| Ad Bot |
|
![]() Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
Similar Topics
| Topic Title | Replies | Topic Starter | Views | Last Action | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
4 | sian | 473 | 4th November 2008 - 06:52 AM Last post by: tradelover |
|||
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th January 2009 - 02:54 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.