Calendar economic |
![]() ![]() |
Calendar economic |
Apr 3 2008, 11:43 PM
|
|
![]() Forum Manager Group: Root Admin Posts: 877 Joined: 1-May 05 From: Bucharest Member No.: 1 |
Incepand de astazi, pe prima pagina de pe vamist.com aveti un calendar economic. Sper sa va foloseasca.
Astazi sunt cateva stiri importante. Sa vedem care va fi efectul... -------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
Apr 4 2008, 05:01 AM
|
|
|
Group: Members Posts: 115 Joined: 8-March 06 From: Roman Member No.: 759 Trading since: 2005 |
foarte bine, dar sa nu uitam sa adunam 2 ore sau poti sa faci ceva in privinta asta sa ne arate GMT+2
-------------------- |
|
|
|
Apr 4 2008, 06:51 AM
|
|
|
Group: Moderators Posts: 761 Joined: 23-October 06 From: ChiangMai Thailand Member No.: 1,272 |
foarte bine, dar sa nu uitam sa adunam 2 ore sau poti sa faci ceva in privinta asta sa ne arate GMT+2 Adica eu tre sa inteleg ca timpul e GMT+0, ca era foarte neclar pt mine si nu am avut timp sa verific cu alte site-uri de stiri. Indiferent care metoda o veti alege, ar fi bine sa specificati ca timpul afisat e GMT+x, pentru ca la mine nu se potriveste, oricum ar fi Mi-a placut in schimb faptul ca se dau explicatii sumare la fiecare indicator economic si se vorbeste despre importantza lui. Acuma, ideea e sa nu va aruncati in trading la fiecare indicator, unii va pregatesc niste capcane la care nici nu visati. Eu ma feresc sa tranzactionez indicatori economici la care nu le cunosc semnificatia (cazul majoritatii indicatorilor din tabelul ala, de fapt). Iar la cei care sunt intr-adevar importanti, ca NFP, de exemplu (cel care misca piata cel mai mult!) astept intai sa se linisteasca apele. Adica cu alte cuvinte, ratez miscarea mare de la inceput. Dar mai bine sa o ratez decat sa fie contra mea... Cand pot, ciupesc niste pipsi pe aceeasi directie in zilele urmatoare (care uneori inseamna de fapt finalul miscarii). offtopic: cam pustiu chatul ala... e drept ca si eu am intrat fortzat de imprejurari, incercand sa gasesc tabelul, abia dupa vreo cateva clickuri am identificat ca tre sa dau pe "home" ca sa ma duca acolo, ca daca dau pe radacina forumului ma duce acolo unde tre sa aleg limba.... iaca azi o sa stau pe chat, sa vedem cine mai vine... -------------------- There are no shortcuts in forex. You didn't learn to walk without first learning how to crawl.
|
|
|
|
Apr 4 2008, 07:05 AM
|
|
![]() Forum Manager Group: Root Admin Posts: 877 Joined: 1-May 05 From: Bucharest Member No.: 1 |
Pai scrie chiar in titlu ca orele sunt GMT
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
Apr 4 2008, 07:20 AM
|
|
|
Group: Moderators Posts: 761 Joined: 23-October 06 From: ChiangMai Thailand Member No.: 1,272 |
Sorryiiii
-------------------- There are no shortcuts in forex. You didn't learn to walk without first learning how to crawl.
|
|
|
|
Apr 5 2008, 04:44 PM
|
|
|
Group: Members Posts: 256 Joined: 4-January 06 From: Aiud Member No.: 608 |
Oricum,acest calendar este foarte folositor.
|
|
|
|
May 5 2008, 06:53 PM
|
|
A aparut optiunea de filtrare pentru evenimentele din calendar
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
Sep 12 2008, 10:37 AM
|
|
Mda... daca vreau ceva calumea, cel mai bine este sa-l fac singur. Astazi de cateva ori imi aparea page not found in frame-ul in care trebuia sa se incarce pagina cu calendarul. Probabil il voi scoate daca vad ca mai face probleme.
Aveti idee de unde pot lua datele pt calendar in format XML (sau alt format portabil) sa fac eu scriptul pentru afisarea calendarului? Kerosen, poate te-ai lovit tu de asa ceva in cautarile tale pentru retea... -------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
Sep 12 2008, 10:46 AM
|
|
![]() Group: Forex Posts: 407 Joined: 3-October 07 From: cluj-napoca Member No.: 1,689 |
\ Kerosen, poate te-ai lovit tu de asa ceva in cautarile tale pentru retea... acum un coleg incearca sa faca ceva agenti inteligenti care sa preia automat de pe forexfactory eventual dupa ce vedem ca funtioneaza incercam sa il implementam si aici. tot ei (FF) au chestia aia ca daca vrei, poti lua de la ei direct calendarul http://www.forexfactory.com/excal.php This post has been edited by kerosen: Sep 12 2008, 10:47 AM -------------------- give me an entry point and I might rule the world :)
|
|
|
|
Sep 12 2008, 10:51 AM
|
|
Nu mai vreau sa iau calendarul gata facut de la altii. Vreau doar datele si fac eu calendarul.
|
|
|
|
Oct 12 2008, 07:14 PM
|
|
Iar mi-a dat "page not found" asa ca am scos calendarul.
|
|
|
|
| Ad Bot |
|
![]() Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
Similar Topics
| Topic Title | Replies | Topic Starter | Views | Last Action | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1 | kerosen | 600 | 16th June 2008 - 09:45 AM Last post by: Stefan |
|||
![]() |
0 | MarcoTrader2007 | 537 | 15th June 2008 - 08:11 AM Last post by: MarcoTrader2007 |
|||
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th January 2009 - 03:29 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.