Doua rugaminti |
![]() ![]() |
Doua rugaminti |
Mar 7 2008, 02:38 PM
|
|
![]() Forum Manager Group: Root Admin Posts: 877 Joined: 1-May 05 From: Bucharest Member No.: 1 |
Pentru ca unii dintre cei care au cont pe vamist marcheaza notificarile venite pe mail ca fiind spam-uri, yahoo a inceput sa bage toate mailurile de pe vamist in spam. Din acest motiv, am si eu 2 rugaminti:
1. cei care nu mai vor sa primeasca notificari pe mail sa intre pe http://forum.vamist.com/email-settings.html si sa debifeze casutele in functie de preferinte 2. cei care vor sa primeasca mail-uri si le gasesc in folderul de spam, sa le selecteze si sa le marcheze ca "not spam" Multumesc mult! -------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
Mar 17 2008, 10:08 AM
|
|
![]() Forum Manager Group: Root Admin Posts: 877 Joined: 1-May 05 From: Bucharest Member No.: 1 |
O alta metoda de a nu mai ajunge mail-urile in spam este sa daugati adresa de mail de pe care vin notificarile in address book.
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
| Ad Bot |
|
![]() Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
Similar Topics
| Topic Title | Replies | Topic Starter | Views | Last Action | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
25 | Stefan | 2,702 | 25th April 2008 - 10:34 PM Last post by: Stefan |
|||
|
Lo-Fi Version | Time is now: 9th January 2009 - 11:10 PM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.