Schimbari de nick-uri |
![]() ![]() |
Schimbari de nick-uri |
Nov 26 2007, 08:01 PM
|
|
![]() Forum Manager Group: Root Admin Posts: 877 Joined: 1-May 05 From: Bucharest Member No.: 1 |
Am deschis threadul asta pentru a tine o evidenta cu nick-urile schimbate ca sa nu fie lumea dezorientata. Daca vreti sa va schimbati nick-ul si aveti un motiv intemeiat, puteti sa postati aici... si eu o sa decid daca vi-l schimb sau nu (dar aveti grija ca o sa fiu subiectiv)
Primul pe lista este dudu_tux care a devenit Mangusta -------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
May 7 2008, 11:46 AM
|
|
|
Group: Members Posts: 115 Joined: 8-March 06 From: Roman Member No.: 759 Trading since: 2005 |
am o nedumerire, a disparut maslow si odata cu el si posturile sale si a aparut Alexian care pare a fi acceiasi persoana, asa sa fie ?
This post has been edited by nicugh: May 7 2008, 11:47 AM -------------------- |
|
|
|
May 7 2008, 12:20 PM
|
|
![]() Forum Manager Group: Root Admin Posts: 877 Joined: 1-May 05 From: Bucharest Member No.: 1 |
Asa este. Posturile vor reaparea sapt. viitoare.
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
May 25 2008, 04:39 PM
|
|
Cu o parte am rezolvat. Voi rezolva si cu celelalte in urmatoarele zile.
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
| Ad Bot |
|
![]() Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Similar Topics
| Topic Title | Replies | Topic Starter | Views | Last Action | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
5 | Stefan | 1,522 | 19th November 2008 - 09:13 PM Last post by: Stefan |
|||
![]() |
0 | bumasoft | 515 | 29th October 2008 - 03:10 PM Last post by: bumasoft |
|||
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th January 2009 - 05:04 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.