Mai pun chat-ul? |
![]() ![]() |
Mai pun chat-ul? |
Oct 9 2007, 08:39 PM
|
|
![]() Forum Manager Group: Root Admin Posts: 877 Joined: 1-May 05 From: Bucharest Member No.: 1 |
Nu mai fac poll ca oricum nu prea vota lumea...
Pe forumul vechi exista si un chat care nu prea era folosit. Daca totusi mai sunt oameni interesati de asa ceva, va rog sa-mi spuneti si o sa-l pun din nou online. -------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
Oct 9 2007, 08:46 PM
|
|
![]() Group: Forex Posts: 102 Joined: 12-October 06 From: Medgidia, Constanta, Romania Member No.: 1,263 |
Nu era folosit pentru ca schimbasei appletul cu unul care nu prea mergea...
-------------------- MQL4 Level 70 Archmage
|
|
|
|
Oct 9 2007, 08:58 PM
|
|
![]() Forum Manager Group: Root Admin Posts: 877 Joined: 1-May 05 From: Bucharest Member No.: 1 |
Parca imi aduc aminte ca mi-ai zis ceva de genul asta mai demult dar nu imi aduc aminte sa mai fi avut si altcineva probleme. Ia incearca sa accesezi chatul pe vechiul site si spune-mi ce problema ai (mesaje de eroare, crapari de browser, etc.). Chatul e facut in flash si daca ai ultima vers de flash player, nu ar trebui sa ai probleme... teoretic. Dar cum tu folosesti Opera, totul e posibil
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
Oct 9 2007, 09:27 PM
|
|
|
Group: Members Posts: 115 Joined: 8-March 06 From: Roman Member No.: 759 Trading since: 2005 |
pe celalalt cica as fi blocat, povestea e demult aparuta, initial am zis ca l-ai dezactivat, folosesc firefox 2
blocat.jpg ( 14.51K )
Number of downloads: 51-------------------- |
|
|
|
Oct 9 2007, 09:42 PM
|
|
Trebuie sa fii logat pe forumul vechi inainte de a putea accesa chatul de acolo. Sa mai adaug un vot din partea ta pentru chat pe forumul nou?
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
|
|
|
|
Oct 9 2007, 09:55 PM
|
|
|
Group: Members Posts: 115 Joined: 8-March 06 From: Roman Member No.: 759 Trading since: 2005 |
Trebuie sa fii logat pe forumul vechi inainte de a putea accesa chatul de acolo. Sa mai adaug un vot din partea ta pentru chat pe forumul nou? sunt logat, dar asa cum am spus problema e veche la mine si inainte cand incercam era acelasi lucru, oi fi avand un bann un vot si de la mine -------------------- |
|
|
|
Oct 10 2007, 09:42 AM
|
|
Ok, sper ca in versiunea pe care o instalez aici sa nu mai fie probleme.
|
|
|
|
Oct 10 2007, 11:24 AM
|
|
|
Group: Forex Posts: 86 Joined: 25-October 05 Member No.: 498 |
|
|
|
|
Oct 10 2007, 01:08 PM
|
|
Am pus chatul pe prima pagina... Daca scrieti www.vamist.com ar trebui sa apara automat. Din pacate, se pare ca nu tot timpul se logheaza automat si pe chat atunci cand sunteti logati pe forum si nu am reusit inca sa-mi dau seama de ce. Daca va apare casuta de logare, folositi userul si parola de pe forum. Cei care mai ai probleme sunt rugati sa posteze aici.
|
|
|
|
Oct 10 2007, 02:28 PM
|
|
|
Group: Forex Posts: 86 Joined: 25-October 05 Member No.: 498 |
Am pus chatul pe prima pagina... Daca scrieti www.vamist.com ar trebui sa apara automat. Din pacate, se pare ca nu tot timpul se logheaza automat si pe chat atunci cand sunteti logati pe forum si nu am reusit inca sa-mi dau seama de ce. Daca va apare casuta de logare, folositi userul si parola de pe forum. Cei care mai ai probleme sunt rugati sa posteze aici. adica volens nolens, tapand vamist.com si cu cookies activate suntem "trashi" in chat |
|
|
|
Oct 10 2007, 02:42 PM
|
|
pai... cam da
|
|
|
|
| Ad Bot |
|
![]() Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
Similar Topics
| Topic Title | Replies | Topic Starter | Views | Last Action | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
15 | Stefan | 2,827 | 21st August 2008 - 09:29 PM Last post by: Stefan |
|||
![]() |
4 | Stefan | 2,134 | 24th October 2006 - 10:19 PM Last post by: Stefan |
|||
![]() |
0 | Alexian | 630 | 12th October 2006 - 04:21 PM Last post by: maslow |
|||
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th January 2009 - 04:43 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.