|
Profile
Personal Photo
Rating
Options
Personal Statement
sergiub doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
sergiub
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Other Information
Trading since: No Information
Statistics
Profile Views: 271*
Last Seen: Today, 03:14 PM
Local Time: Nov 20 2008, 10:08 PM
35 posts (0 per day)
Contact Information
No Information
No Information
No Information
No Information
* Profile views updated each hour
|
Topics
Blog
Comments
Friends
My Content
14 Nov 2008
Solutia la intrebarea asteia din poza e 227.Cum naiba a ajuns la ea?Ceva minti luminate?
bscap003.jpg ( 183.15K )
Number of downloads: 24
21 Oct 2008
Am luat contact de vreo cativa ani cu forexul si chiar daca nu m-am tinut de el am revenit periodic cautand ca oricare dintre voi modalitati de profit.
Acum am ajuns sa ma intreb daca merita.Tradelover zice intr-un post ca are un profit de 20-30% pe care se chinuie sa-l faca stabil adica SIGUR.Daca el zice asta va intreb daca merita atata munca analiza si stres. Oricum intrebarea care ma chinuie acum e : exista ceva SIGUR in forex ? si cand spun SIGUR cu majuscule vreau sa spun GARANTAT. So, dati-mi o metoda sa fac 1 pip pe zi GARANTAT si va fac idolli mei.Exista asa ceva?
18 Oct 2008
Am observat ca nu exista un thread pe tema asta sau cel putin nu,l-am gasit eu pe forum.O sa-i rog pe greii forumului sa completeze threadul cu informatii despre perechile corelate invers sau direct.
Aniway,nu pt asta am deschis topicul.De ceva timp ma gandeam la o strategie legata de corelarea perechilor dar pt ca eram incepator mi se parea infantila.Acum am tot uit pe graficul corelariii dintre eur/usd si nsd/usd si nu mi se mai pare.Ideea e daca luam pozitii opuse cu aceeasi cantitate sau cantitati diferite (valoarea pipsului difera,trebuie facut un calcul) pe 2 perechi corelate direct la un moment dat nu o sa fim pe profit ? Cel putin graficul asa zice.Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.Ce parere aveti?
13 Oct 2008
Postez aici pt ca sunt incepator.
De curand am citit postul lui Mfx http://forum.vamist.com/Linii-de-trend-si-diverge-t1244.html si aproape ca am avut o revelatie. Fiind incepator cum spuneam tranzactionam dupa ureche mai mult pe suport si rezistenta si nu prea imi iesea nimic.Cand brusc am descoperit liniile de trend Despre divergente nu stiu ce sa zic,mie mi se pare ca apar f rar sau nu le identific eu. In fine, intrebarea mea e :Daca toti respecta regulile tradingului in forex,invataturile de pe babypips (metodele de acolo sunt cat se poate de publice) si alte site-uri atunci cine mai pierde in forex? Banii se plimba de la unii la altii nu apar din neant ! Deci, cine pierde daca toti aplicam aceleasi reguli de trading (profitabile) care sunt cunoscute de toata lumea ?
29 Sep 2008
Salut.Cine-mi explica si mie pe limba mea de incepator ce este arbitrajul ,arbitrajul pe levier si cum se fac ?Am citit cateva posturi de pe forum referitoare la subiect dar sincer n-am inteles prea multe. Am catve idei despre cum s-ar face dar nu cred ca se poate castiga fara risc asa cum se afirma in unele posturi.So..help me if u can
|
Last Visitors
Comments
Other users have left no comments for sergiub.
Friends
There are no friends to display.
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 20th November 2008 - 08:08 PM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.