IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating

Options
Options
Personal Statement
ciprianeagu@yahoo.com doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
ciprianeagu@yahoo.com
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Other Information
Trading since: No Information
Statistics
Profile Views: 162*
Last Seen: 17th November 2008 - 10:03 AM
Local Time: Nov 20 2008, 09:24 PM
26 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

ciprianeagu@yahoo.com

Members

Topics
Comments
Friends
My Content
28 Aug 2008
Intru cand lumanara intersecteaza EMA 35 si inchide in cealalta parte. Lumanarile MACD trebuie sa fie in concordanta. RSI cel putin lipit de 50. Ies cand RSI ajunge la limita 30/70 sau cand EMA 35 intersecteaza invers lumanarea care se inchide. Traversarile simple nu se iau in consideratie.

Cand RSI atinge 70 si da semne ca ar continua, se ia un Long, dar cu TP de max 15 pipsi. Short la 30.

Tranzactionez USD/CHF si nu risc mai mult de 5% pe / tranzactie. Tranzactionez maxim 25.000 $ / tranzactie.

Scalping fac doar in limitele extreme RSI, cu max 50.000 $.

Indicatori folositi: - EMA 35
- MACD 12/26/9
- RSI 14
- Aditional, SAR 0.02/0.2

Mentionez ca incerc sa simulez un cont de 1000 $, cu 20% leverage (atat am vazut ca imi da voie pe Oanda pe contul demo).

...V-am zis ca e simpla smile.gif ....din pacate, inca nu e testata...ma ajuta cineva cu un programel de backtesting...un link, ceva...
28 Aug 2008
Ce broker recomandati pentru perechile USD/RON si EUR/RON?...ca am intrebat la OANDA unde am cont demo si ma gandeam sincer sa trimit bani in cont, si nu au sad.gif ...aici joc pe USD/CHF, dar imi fac cu ochiul si cele mioritice tongue.gif
27 Jul 2008
Ce parere aveti, deschiderea / inchiderea diferitelor burse (Tokyo, NY, etc) afecteaza in vreun fel cursul pe Forex? (cu exemple pe cateva paritati - ma intereseaza usd/chf, fiind o pereche "pasionala")
Daca da, in ce mod, la ce ore si alte info care noua, celor care abia fac primii pasi, ne-ar putea ajuta.
Multumesc eu in numele tuturor celor care vor beneficia de raspunsurile "veteranilor" rolleyes.gif
27 Jul 2008
Am tot cautat pe aici si nu am gasit comentarii vis-a-vis de Forex-romania.ro.
Eu am acum cont demo la ei si as vrea sa stiu daca s-ar merita sa deschis (candva) cont real...chiar daca min este 250 vreau sa deschid cu 1000 $...inca ceva...Forex Romania ce platforma foloseste?....
Merci Mult!
Last Visitors

8 Nov 2008 - 14:15

14 Sep 2008 - 21:34

30 Aug 2008 - 9:18

22 Aug 2008 - 22:04

27 Jul 2008 - 13:47

Comments
Other users have left no comments for ciprianeagu@yahoo.com.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th November 2008 - 08:24 PM

Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Partners: Descopera lumea | Anunturi imobiliare video | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale