|
Profile
Personal Photo
Rating
Options
Personal Statement
merlyn doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
merlyn
41 years old
Male
Petrosani/HD
Born Sep-26-1967
Interests
No Information
Other Information
Trading since: No Information
Statistics
Profile Views: 227*
Last Seen: Yesterday, 07:15 PM
Local Time: Nov 20 2008, 07:29 PM
11 posts (0 per day)
Contact Information
No Information
nelu_19c@yahoo.com
No Information
No Information
* Profile views updated each hour
|
Topics
Blog
Comments
Friends
My Content
6 Jul 2008
Sunt Merlyn... un membru nou pe acest forum. asa ca pana ma obisnuiesc cer ingaduinta si toleranta.
Vreau sa explice aici cineva care se pricepe foarte bine cum folosim corect toate functiile Fibonacci pe un chart. Eu unul pun mare baza pe aceste nivele si ma folosesc de ele de 3 ani de cand am intrat pe bursa. din pacate nu stiu sa folosesc corect decat retragerea si expansiunea. Restul... Fan , Time Zone , Arcs ...sincer nu stiu cu ce se mananca.Material de studiu este destul dar totul in engleza si eu cu engleza nu stau atat de bine ca sa fiu sigur ca am inteles corect. Daca se poate cu exemple concrete (poze atasate ). Vreau foarte tare sa pot folosi si aceste functii. Am dat daunazi pe un grafic cu Time Zones si am ramas placut surprins; din pacate nu pot sa dau asa... la intamplare. Vreau sa stiu cum sa iau corect reperele. MULTUMESC ANTICIPAT PERSOANEI CARE VA FACE ACEST EFORT !!! |
Last Visitors
Comments
Other users have left no comments for merlyn.
Friends
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 20th November 2008 - 08:29 PM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.