IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating

Options
Options
Personal Statement
Traian_S doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Traian_S
Age Unknown
Male
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
Orice despre pietele de capital, atat cele romanesti cat si cele straine
Other Information
Trading since: 2004
Statistics
Profile Views: 232*
Last Seen: 23rd August 2008 - 06:37 AM
Local Time: Nov 20 2008, 09:34 PM
22 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo traian_stan2005
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

Traian_S

Members

Topics
Comments
Friends
My Content
19 Jun 2008
Tot documentandu-ma pentru un articol am descoperit un site cred eu interesant prin natura faptului ca ne pune le dispozitie un calendar de informatii valabile pentru piata futures in general pentru marfuri, options si FOREX.

Voi lasa aici adresa si cine are nevoie de aceste date va sti cum sa le exploateze. Pe o piata globala, cand anumite evenimente trebuie sa le anticipezi, o informatie culeasa la timp este un mare avantaj.

Ma gandesc tot timpul la marele dezavantaj pe care il are un investitor ONLINE individual si la industria de research pe care o au la dispozitie marii institutionali. Cu cat faci mai mult de a diminua acest decalaj cu atat te apropii mai mult de reusita.

Citeam de curand ca si in conditiile in care aceste fonduri au aceasta industrie a informatiei cea mai mare parte a lor, fie fonduri de pensii sau hedge nu au putut anticipa marea criza subprime, apoi pe cea financiara si acum cea energetica, in plina derulare.

De regula pierdem foarte mult timp citind ba pe Yahoo finance, ba Bloomberg, Forbes stiri deja disecate de cei care au bani sa cumpere la prima mana informatia cat mai transparenta, nu prelucrata. Acesta este un mare decalaj. Dar daca nici nu ne informam atunci chiar nu vom sti de ce piata s-a comportat intr-un anume fel si in viitor pe acelasi gen de stiri nu vom sti ce decizie sa luam.

Asa ca un calendar de stiri ne va obliga sa fim la curent cu acele evenimente care pot schimba sau accentua un trend. Cum FOREX este o piata foarte volatila vom observa unele miscari spike intr-o perioada de timp scurta si va trebui sa fim cu mana pe butoane atunci si sa avem deja o decizie din 2-3 variante posibile. Timpul uneori nu asteapta sa ne informam, ci informatia circula mai repede decat am lua noi o decizie vazand o miscare rapida in piata si este posibil sa intram intr-un foarfece fara scapare pe moment.
25 May 2008
Sunt activ pe bursa din Romania de cca 4 ani cu toate ca o urmaresc de mai mult timp. Rezultatele obtinute pana acum sunt mai mult decat multumitoare ceea ce m-a determinat sa ma rezum doar la aceasta piata. Si totusi nu poti afirma, mai ales public ca esti investitor serios sau de succes daca nu cunosti si alte piete cu atat mai mult pe cea mai complexa ... FX.
Numele meu este Traian Stan.

Am incercat si inca incerc, mai ales in ultimii doi ani, sa transmit si altor investitori aceasta dorinta de a cunoaste cat mai mult si mai bine despre piata de capital, mai ales cea de actiuni.
Stiam ca odata si odata va veni timpul sa ma apuc sa studiez si piata FX insa sunt convins ca pentru orice investitor serios trebuie sa fii activ pe cat mai multe tipuri de piete pana gasesti sistemul cel mai convenabil de investitii care ti se potriveste.

Recunosc ca nu am fost activ pe piata forex pana acum, insa am luat decizia de a o studia temeinic "pentru a nu-mi prinde urechile" 65.gif?

Alte motive sunt legate exact de oportunitatile permanente (a nu se face trimitere la overtrading) indiferent cum evolueaza economia unei tari sau cea mondiala. Chiar si in cazul unui proces de globalizare se realizeaza un echilibru al sistemului fara de care acesta nu se poate regenera, ori cine doreste asa ceva. ?

Asa ca voi ramane o perioada in umbra urmarind mai mult activitatea expertilor de la care sincer am multe de invatat.
Se spune ca pentru a fi bun trebuie sa ai mentori buni ori eu cred ca exista multi traderi buni pe acest forum si nu numai atat, sunt si doritori sa arate si altora ce cunosc. Avand acelasi temperament, cred ca acesta a fost un motiv serios pentru a deveni membru al acestui forum.

Multumesc administratorului si membrilor veterani pentru ingaduinta.
Last Visitors

19 Sep 2008 - 8:57

6 Sep 2008 - 9:22

29 Jun 2008 - 14:57

22 Jun 2008 - 16:21
ion

22 Jun 2008 - 15:01

Comments
Other users have left no comments for Traian_S.

Friends

244 posts
Active: 10th April 2008 - 09:52 PM
View All Friends
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th November 2008 - 08:34 PM

Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Partners: Descopera lumea | Anunturi imobiliare video | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale