IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating

Options
Options
Personal Statement
"Mai bine o zi in piciore decat o viata in genunchi!"
Personal Info
anina
Age Unknown
Female
Italia
Birthday Unknown
Interests
No Information
Other Information
Trading since: 2008
Statistics
Profile Views: 237*
Last Seen: Today, 09:27 AM
Local Time: Nov 20 2008, 12:24 PM
18 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo lac27cta@yahoo.com
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

anina

Members

Topics
Comments
Friends
My Content
27 Jul 2008
Vreau sa va cer parerea tuturor despre aceast site.

Inainte de a cunoaste forexul, am investit in aceasta societate, foarte cunoscuta in Italia si Spania.
Am crezut la inceput ca este o trufa, fiind o societate inregistrata in Panama, si mai ales pentru faptul ca promiteau dobanzi destul de mari.
Am investit si pot sa va spun ca plateste.
Este un MLM pentru ca plateste investitorii pentru promovarea societatii, nu cred ca este un ponzi, deoarece planul de marketing este bine structurat.
Eu datorita lor am fost curioasa sa invat ce este forexul si asa am ajuns sa cunosc site-ul vostru si sa studiez charturi, candele...dar n-am retras banii investiti de la ei, si ma mir in continuare ca dupa 1 an si jumatate, continua sa creasca numarul investitorilor, societatea este din ce in ce mai transparenta, si in prima zi a fiecarei luni continua sa plateasca pe toata lumea.

www.finanzasforex.com

Daca Stefan considera ca linkul nu corespunde cu regulile forumului, il rog sa-l stearga.

Astept parerile voastre, mai ales as vrea sa stiu daca 10-12% lunar este posibil.
11 Jun 2008
smile.gif Salve la toti, dati-mi voie sa ma prezint si eu. Ma numesc Ana Maria si sunt originaria din Constanta, dar de cativa ani traiesc in Italia.
As vrea sa reusesc si eu sa intru in aceasta lume magnifica a Forexului, si va multumesc tuturor celor ce faceti ca acest forum sa fie de mare ajutor pentru cei de la gradinita ca mine.
N-am sa pun deocamdata nici o intrebare, am ascultat de voi si m-am pus cu burta pe carte wink.gif babypips.com si forumul vostru sunt mai mult decat suficiente. wink.gif
Pacat ca deocamdata multe lucruri par scrise in chineza... sad.gif
Oricum sunt optimista smile.gif , "Roma n-a fost construita intr-o zi!"
Va urez o zi buna tuturor.
Last Visitors

4 Nov 2008 - 11:03

31 Oct 2008 - 5:20

2 Sep 2008 - 7:05

18 Aug 2008 - 13:07

31 Jul 2008 - 9:39

29 Jul 2008 - 17:15

29 Jul 2008 - 15:36

23 Jul 2008 - 7:28

29 Jun 2008 - 10:56

23 Jun 2008 - 21:25

Comments
Other users have left no comments for anina.

Friends

255 posts
Active: 8th September 2008 - 05:01 AM
View All Friends
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th November 2008 - 12:24 PM

Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Partners: Descopera lumea | Anunturi imobiliare video | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale