|
Profile
Personal Photo
Rating
Options
Personal Statement
EL m-a intrebat odata: "what is your belive?"
si I-am raspuns: "my dreams" Personal Info
kerosen
39 years old
Male
cluj-napoca
Born Dec-18-1968
Interests
No Information
Other Information
Trading since: No Information
Statistics
Profile Views: 1,205*
Last Seen: 5th September 2008 - 04:22 PM
Local Time: Sep 8 2008, 06:43 AM
268 posts (1 per day)
Contact Information
No Information
kerrosen
No Information
No Information
* Profile views updated each hour
|
Topics
Blog
Comments
Friends
My Content
21 Aug 2008
am aflat de el de pe www.forumbursier.ro poate careva sunteti interesat da asa ceva. GANNALYST in aceiasi directie cred ca s-ar putea creea si un soft(am vazut ca exista cateva) pt EW
18 Jun 2008
ok cred ca am sa merg pe odl securities... www.odls.com as vrea ceva pareri pt cei care sunt mai vechi pe aici
15 Jun 2008
@stefan
ca tot ti-am zis ca ar trebui schimbat calendarul si cel de la FF( http://www.forexfactory.com/calendar.php ) mi se pare bun(usor de interpretat ) mai sunt alternative bune gen asta http://www.fxstreet.com/fundamental/economic-calendar/
5 Jun 2008
asta e!....
2 Jun 2008
aici e forex dar daca tot face parte din piata de capital...
niste stafii ieftine, o societate putreda care nu stie stanga ce face dreapta care nu au o platforma de trazactionare ordinul il trimiti strict prin fax sau mail (asta daca ai semnatura scanata) dupa ce trimiti ordinul tre sa trimita ei mai departe la custodie(asta mi-a spus tipul ca nu stie cat dureaza dar ca oricum nu se face imediat si automat) : )))))) dupa care custodia le trimite o confirmare, dupa care ei il trimit in piata la viena (asta daca nu uita de el ca i s-a intamplat la o cunostinta din cluj cand pur si simplu cretinii au uitat sa lanseze ordinul in piata) deci cand am vb azi cu unu de pe acolo imi spune ca nu exista la ei brokeri care sa se ocupe de clienti si ca cum le vine randul asa se ocupa vaiiiiiiiiiiii cum pana mea poate cnvm sa lase asa ceva pe piata cand fiecare minut e foarte important? m...ii lor de nenorociti MAI MULT... am uitat sa va zic tot azi deci io acum stau sa vad cu cat or sa-mi vanda 140 de actiuni ca restul oricum am sa le mut la alt broker ..glijania lor de ... fosile |
Last Visitors
Comments
Other users have left no comments for kerosen.
Friends
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2008 - 05:43 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.