|
Profile
Personal Photo
Rating
Options
Personal Statement
Imbogateste-te sau mori incercand!!!!!!!!
Personal Info
MarcoTrader2007
18 years old
Male
Bistrita
Born July-2-1990
Interests
No Information
Other Information
Trading since: 2006
Statistics
Profile Views: 782*
Last Seen: Yesterday, 11:37 AM
Local Time: Sep 8 2008, 06:29 AM
308 posts (1 per day)
Contact Information
No Information
No Information
No Information
No Information
* Profile views updated each hour
|
Topics
Blog
Comments
Friends
My Content
7 Jul 2008
Ma bate gandul, cu timpul cand reusesc sa ma tin de sistemul meu de tranzactionat, sa tranzactionez pentru un hedge found, sau o persoana, care dreste sa-si inmulteasca banii stand la soare.
Stie careva dintre voi ce strategii prefera acei tipi de la HF, sau conteaza doar sa faci profit????
15 Jun 2008
Am observat ca pe prima pagina a forumului imi apare un calendar economic, si parca ceva stiri.Ma poate lamuri cineva cum se folosesc acestea?Doar ca idee, ca sa vad daca analiza mea tehnica coencide cu predictia fundamentala.
14 Jun 2008
Am sa atasez doua grafice de la 2 brokeri diferiti pe care ii am eu pe desktop.Unul e de la Alpari, iar cealalta platforma se numeste Straighthold Trader.
Din ce am observat, la alpari lumanarea de la H4 se inchide la ora 17, iar la celalalt la ora 16. In unele situatii avem pattern de reversal, iar in altele apar lumanari obisnuite.Pe care sa le luam in seama??????
Attached File(s)
18 May 2008
Mi se pare interesanta poza.Dar inafara de linia de trend, celelalte nu stiu ce reprezinta.Am ramas cu banuiala ca sunt ceva rezistente, sau tunele.
E vre-un EA?
2 May 2008
Stie cineva vre-un serviciu de WEB MONEY din Romania?
PS: Acest card l-as putea folosi pentru a putea transfera banii in WM?
Attached File(s)
|
Last Visitors
Comments
Other users have left no comments for MarcoTrader2007.
Friends
There are no friends to display.
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2008 - 05:29 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.