|
Profile
Personal Photo
Rating
Options
Personal Statement
astreda doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
astreda
38 years old
Male
satu mare
Born Feb-13-1970
Interests
No Information
Other Information
Trading since: No Information
Statistics
Profile Views: 343*
Last Seen: 17th November 2008 - 03:57 PM
Local Time: Nov 20 2008, 08:11 PM
56 posts (0 per day)
Contact Information
No Information
No Information
No Information
No Information
* Profile views updated each hour
|
Topics
Blog
Comments
Friends
My Content
20 Oct 2008
Azi am intimpinat prima problema in MT4. Nu pot deschide fereastra New Order in nici un fel, de nicaieri din MT4.Pur si simplu nu pot introduce nici un ordin in piata.Icoana "New Order" e blocata, tasta F9 nu raspunde... Am vorbit la support cu brokerul si inca nici ei nu i-au dat de capat.Platforma am download-at-o si instalat-o de vreo 3 ori... si intimpin aceeasi problema.Astept in continuare de la broker indicatii (cele de pina acum s-au dovedit ineficiente). Am sa va tin la curent cu rezolvarea situatiei.
A mai intimpinat cineva asa ceva de cind tranzactioneaza pe platforma MT4?
28 May 2007
am considerat util sa deschid un thread pe aceasta tema din punct de vedere al forexului (multe situ-ri de fx accepta paypal)
cred ca a-ti observat si voi ca s-a dat drumul si pentru noi sa avem conturi la paypal ar fi util ca cei care isi deschid conturi la paypal sa-si exprime opiniile cu privire la eventuale probleme intampinate (ca noi in general privim dpdv negativ) si nu optimist cum e normal pana una alta un nou user si o noua parola merg pe linga noianul existent in agenda fiecaruia |
Last Visitors
Comments
Other users have left no comments for astreda.
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 20th November 2008 - 07:11 PM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.