IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating

Options
Options
Personal Statement
Carbon doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Carbon
Age Unknown
Male
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Other Information
Trading since: No Information
Statistics
Profile Views: 709*
Last Seen: 3rd September 2008 - 10:52 PM
Local Time: Sep 8 2008, 06:23 AM
155 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Carbon

Moderators

Topics
Comments
Friends
My Content
22 Jan 2008
Ok, eur/jpy 184 pipsi in mai putin de 1 minut, nu ma credeti? ok, dati pe grafic de 1 minut pe eur jpy.
Ok, eu aveam un buy limit la 154.02 si pretul s-a dus pana la 154.00 dar mai trebuia inca un pip in jos ca sa imi activeze buy limit-ul. in fine, eu asteptam linistit sa imi activeze tranzactia si cand ma uit pe grafic vad o lumanare de 1 minut aproape cat tot ecranul meu 59.gif wtf? am crezut ca e o eroare de la broker 01.gif) in fine...
si... de ce oare a crescut atat? pai a intervenit Bernanke un pic mai neanuntat (erau zvonuri ca astazi o sa intervina FED-ul) si a taiat rata dobanzii cu 0.75% deci... acuma stau si ma intreb ce au facut genii aia care nu folosesc stop loss ca ei au control asupra tranzactiei... au net de la NASA si nu le se intrerupe nici o data si nu trebuie sa puna SL ca is ei la calc.
Uitati un post de pe forexfactory " Great... And i just blew up another account. " in fine... crek nici sl-ul nu era de prea mult folos... adica nu era lichidata pozitia dar... o regula te scapa de chestii din astea... NU RISCA MULT!! foloseste MM.
punct:)
21 Mar 2007
Se pare ca s-a format un triunghi simetric pe usd.jpy .
Mai intai sa vedem ce este un triunghi simetric:
The pattern is identified by drawing two trendlines that connect a series of sequentially lower peaks and a series of sequentially higher troughs. Both trendlines act as barriers that prevent the price from heading higher or lower, but once the price breaches one of these levels, a sharp movement often follows.

Teoretic:
[attachment=712]
Intram cand pretul penetreaza una din liniile de trend DAR daca pretul intra in "No Zone" atunci pattern'ul nu mai este valabil.
Uitati ce se intampla daca intra in "No Zone":
[attachment=714]

Daca totul este ok trebuie sa vedem care este Targetul:
[attachment=715]

Si graficul nostru:
[attachment=713]

Parerea mea este ca va penetra rezistenta, spun acest lucru pentru ca daca ar vrea sa penetreze suportul nu ar mai fi valabil semnalul, deoarece nu mai are timp sa se duca in jos, va intra in "no zone" . Oricum nu sunt 100% sigur ca patternul va functiona, se  poate sa se duca in jos, va intra in no zone iar pattern'ul nu va mai fi bun.
4 Feb 2007
Nu mi'am imaginat ca o sa fie asa de greu sa gasesc un broker serios. Va rog frumos sa imi spuneti si mie un broker care e SERIOS. Dupa o lunga perioada de cautare nu am gasit nici unu pe placul meu. Oanda ar fi perfect daca ar avea un leverage 1:100 ( 1:200 excelent<:-P ) dar din pacate au un leverage de 1:50 sad.gif.

Brokerul meu as vrea sa aiba:
-Minim 1:100 leverage
-Sa pot deschide cont cu aproximativ $300
-Nu prea conteaza aspectul platformei...
-Platforma sa nu inghete si sa nu dureze prea mult sa deschida/inchida o pozitie
Brokerul sa plateasca la timp nu sa astept saptamani ca sa ma plateasca.
Ar fi foarte bine sa spuneti fiecare ce parere aveti despre brokerul la care sunteti bagat live.
Voi ce parere aveti despre North Finance ? Este inregistrat undeva sau e un broker fantoma ca marketiva ?
Astept mesajele voastre. Saptamana asta sper sa intru si eu pe real:D
Multumesc anticipat.
9 Dec 2006
Filmele sunt FOARTE BUNE , sunt Foarte Foarte bune pentru un incepator si foarte bune pentru restu 01.gif .

Uitati-va si nu o sa regretati 67.gif . Sa vizionati filmele in ordinea : de sus rolleyes.gif in jos shy.gif. smile.gif

www.fxclub.com/new_to_forex

P.S.: Imi place cum explica mosuletu ... 21.gif
P.S.2: Si ce e cool ... este faptul ca e gratis 36.gif
7 Nov 2006
Hallo 67.gif
Va voi prezenta o strategie destul de buna ( parerea mea ). Se numeste Fozzy . TREBUIE FOARTE MULTA DISCRETIE . Daca pierdeti si un CENT din cauza acestei strategii nu dati vina pe mine !!!!
Aceasta strategie functioneaza bine pe time frame de 4 ore sau de o zi.
Eu folosesc pe H4.
Sa vedem cum functioneaza :
RSI = 8 ;
MA = 8 ; MA Method : Simple.
Bollinger Bands = 20
Daca vrem sa intram LONG : 1. RSI (8) trebuie sa se intersecteze cu MA(8) , mai precis , RSI trebuie sa fie deasupra MA .
                                       2. Crossul trebuie sa se realizeze sub linia mijlocie a Bollinger Bands (20) .
Pentru SHORT invers .
Si o poza sa intelegeti mai bine wink.gif :
[attachment=641]
SL'ul nu stiu la cat trebuie pus . question.gif ( cercetez in continuare )
Templateul : [attachment=645]

Daca am uitat sa mentionez ceva , sry.
Bafta la pipsi:)>-wink.gif05.gif
Last Visitors

5 Sep 2008 - 20:40

22 Aug 2008 - 18:13

30 Jul 2008 - 23:05

10 Jul 2008 - 10:03

5 Jul 2008 - 17:37

Comments
ener
daca pui link in semnatura cu strategia ta de ce nu si detaliezi putin???
7 Feb 2008 - 17:45

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th September 2008 - 05:23 AM

Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.

Partners: Anunturi imobiliare video | E-learn.ro - Tutoriale in limba romana | Afaceri | Ziar financiar electronic | Magazine virtuale