|
Profile
Personal Photo
Rating
Options
Personal Statement
florinus doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
florinus
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Other Information
Trading since: No Information
Statistics
Profile Views: 199*
Last Seen: 18th August 2007 - 08:20 PM
Local Time: Nov 20 2008, 12:40 PM
3 posts (0 per day)
Contact Information
No Information
No Information
No Information
No Information
* Profile views updated each hour
|
Topics
Blog
Comments
Friends
My Content
17 Aug 2007
Mi-a luat o saptamana sa inteleg ca e-gold.com nu vinde e-gold iar cand in final am cautat pe google am fost acoperit de numarul urias de rezultate. O sa-mi ziceti ca sunt pesimist si ca vad doar jumatatea goala a paharului dar erau care de care cu sume minime/maxime mai diferite, care de care cu comsioane mai mari si mai marunte si care de care cu preturi mai aberante fata de pretul "oficial".
Ma intreb acum care ar fi cea mai buna solutie si cum ati rezolvat voi asta. Ar fi misto sa avem o lista si sa discutam pe marginea ei. Asteptam propunerile.
25 Sep 2006
uite, am citit si aici si in alte parti despre strategia box-urilor si vreau sa incerc si eu dar n-am reusit deloc pe marketiva... am incercat pe exemplu pentru BUY sa stabilesc un pret de tipul LIMIT si sa-l pun mai mare decat cel actual ... dar n-am reusit deloc : ordinele se executa instant ( bine macar ca la pretul pietei
se poate pune un "ordin conditionat" la Marketiva ? |
Last Visitors
Comments
Other users have left no comments for florinus.
Friends
There are no friends to display.
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 20th November 2008 - 11:40 AM |
Informatiile de pe vamist.com NU reprezinta recomandari de tranzactionare. Nu ne asumam niciun fel de raspundere pentru neplacerile ce pot aparea in urma folosirii acestor informatii.